gallery/logo-5

Roemenië

In september 2018 komt de Engelse versie van "Tweestrijd" uit in Roemenië onder de titel "Dilemma" Begin september vertoef ik een week in Boekarest voor de cd release en talloze radio en tv optredens.

In september 2018 the English version of "Tweestrijd" will be released in Romania under de title "Dilemma". First week of september I will be in Bucharest for a promotional tour of the cd and performing in several Radio & TV Shows.

gallery/ivo-23
gallery/ivo-20

Toppers van Oranje

Elke maand presenteert Ivo Franklin het tv programma "Toppers van Oranje" met muziek van eigen bodem, telkens op verschillende locaties opgenomen in Nederland en daarbuiten. Toppers van Oranje wordt wekelijks uitgezonden bij bijna alle regionale en locale tv stations bij jou in de regio.

gallery/ivo21

I.s.m. de Holland Media Groep heeft Ivo Franklin in juli 2018 een nieuwe single uitgebracht. "Steeds Vaker" werd de opvolger van het succesvolle "Tweestrijd".

Steeds Vaker

gallery/los-op-kos-2

Tweestrijd

Elke zaterdagavond presenteert Ivo Franklin om 19:00 uur bij TV Oranje "Los op Kos" met talloze artiesten die optraden tijdens de Muziekreis naar Griekenland.

Nieuws | News

gallery/ivo-nieuws

Ivo Franklin Ontmoet

In de wekelijkse TV serie "Ivo Franklin ontmoet", een uur lang genieten van jouw favoriet.  Deze tv specials worden vanaf oktober 2018 elke zaterdagavond om 19:00 uur uitgezonden bij TV Oranje.

gallery/ivo-cd-pres

Evenementen Presentaties

Muziekfeest, bedrijfsfeest, CD presentatie, Vak- en Consumentenbeurs, Roadshow, Product presentatie, Dagvoorzitterschap, Sales- en Aftersales training, Congres, begint bij een professionele presentator en draagt bij tot het succes van uw evenement.

gallery/ivo-22

Mickim Music produceerde met Ivo Franklin de succesvol cd "Tweestrijd" die veel aandacht op radio en tv kreeg. Een autobiografisch nummer geschreven door Micheil Schraven.

Los op Kos

gallery/autoshow2.0

Eindelijk is het weer zover! De Autoshow 2.0 gaat van start en zal voor de autodealers weer de met bijzonder veel succes beproefde resulaten boeken zoals in de jaren voor de crisis. Introducties nieuwe modellen en verkoop bevorderende sales shows voor nieuw en gebruikt.

Autoshow 2.0